DE PIZZABAKKERS PANNEKOEKSTRAAT

DE PIZZABAKKERS PANNEKOEKSTRAAT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 224 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Pannekoekstraat. Meer weten? Ontdek meer

14 mei 2022 om 23:53 2 uur wachten. Verbrande pizza.
29 apr 2022 om 11:42 I paid for extra chili oil which was not delivered. Other than that, food was good and delivery was fast.
11 apr 2022 om 19:03 Bestel om 17:00 uur een Pizza voor 19:00. De Pizza komt 30 minuten later 19:30, en daar betaal je dan voor!
10 apr 2022 om 19:16 Het duurde veel langer dan beloofd en de pizza was bijna koud bij bezorging
7 apr 2022 om 20:14 Heerlijk eten, maar alleen als je terplekke eet denk ik. 2 natte koude pizza's ondanks de 400m afstand. Waarschijnlijk dit keer niet goed gegaan?
19 mrt 2022 om 22:34 And again, ordered at 1800 to be delivered at 1900. Arrived at 1950. Shame on you, Thuisbezorgd. Food excellent as always!
11 mrt 2022 om 22:35 De pizza was ijskoud
4 mrt 2022 om 21:35 De website gaf aan dat de bestelling 30 minuten zou kosten, maar na 1.5 uur wachten was er nog steeds niks geleverd. Toen we ze belden gaven ze aan dat het nog minimaal een half uur zou duren. Meteen Thuisbezorgd gebeld om de bestelling te annuleren.
26 feb 2022 om 22:06 As always, the pizza was perfect but oh oh oh Thuisbezorgd, get your stuff sorted out. Promising 33 minutes and making it more than 3 times that is just so not right…. And it happens always, with pizza, sushi, always…
26 feb 2022 om 20:48 Heb m’n bestelling nooit gehad en de pizza bakker wilde me niet echt helpen met mijn niet gearriveerde bestelling
25 feb 2022 om 21:47 Bestelling incompleet. Pizza niet warm
24 feb 2022 om 21:24 Twee uur wachten op een koude pizza. Echt schandalig. 19:07 besteld. En 21:10 bezorgd