DE PIZZABAKKERS PANNEKOEKSTRAAT

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 239 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Pizzabakkers Pannekoekstraat. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 10:52 They prepared the food in literally 1.5 hours. They blamed the delivery of thuisbezorgd but the pizza was warm when it arrived so the delivery guy was actually pretty quick. When we called, they didn’t even apologise for it
20 sep 2022 om 22:30 Weinig smaak en ook nog eens een incomplete bestelling
18 sep 2022 om 17:14 Een uur gewacht op 1 pizza. Lag in het hoekje van de doos helemaal kapot en zompig door de olie. Bij t openen van de doos ook heel mn broek en bank onder de olie alles liep eruit. Hoopte dat ie wel lekker was maar hij was ook nog ijskoud
8 sep 2022 om 19:40 Goede pizza’s perfecte panna cotta
5 sep 2022 om 23:34 Lekker vers, qua smaak niks aan te merken. Als ik kritisch ben, pizza koud en de panna cotta overpriced te klein en de prijs kwaliteit zal me volgende X tegen houden nog een X te bestellen.
22 aug 2022 om 21:12 Heerlijke pizza’s. Gaan we vaker bestellen, echt een aanrader!
21 aug 2022 om 19:42 Top pizza. Wij komen hier terug!
10 aug 2022 om 20:43 Eten was heerlijk. Bezorger ietsje vroeger dan aangetoond. Kortom echt lekkere Italiaanse pizza en goede service.
19 jul 2022 om 12:50 Prima pizza's en vlotte bezorging zoals afgesproken
17 jul 2022 om 22:03 Eten was half uur te laat. Beleg van de pizza was naar de zijkant van de doos gegaan waardoor er vocht uit de door lekte. Pizza was ook nog eens koud en heel sompig.
12 jul 2022 om 21:29 Food is great! Delivery time way to long (1,5hrs). The estimated time kept changing, which is very frustrating. If I knew it would have taken this long, I would have made other choices.
14 jun 2022 om 23:37 Ordered desserts only and should have been a quick and easy delivery but took over 1h.